Drukproef boek Verering heilige Anna gereed

Hattem – Afgelopen donderdag rolde bij Teun Juk, auteur van het boek Verering van de heilige Anna in Hattem, de drukproef op de mat. Teun Juk: “Het ziet er prachtig uit. Ik ben buitengewoon tevreden met het resultaat. Het is altijd spannend wanneer je het resultaat in proefdruk ziet. De vormgever heeft er iets moois van gemaakt. Ik kijk dan ook uit naar het definitieve eindresultaat”.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de boekpresentatie op 30 oktober a.s. in volle gang. De boekpresentatie worden gehouden in de Andreaskerk. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt aan burgemeester Marleen Sanderse. Teun Juk: “Het wordt een gevarieerd programma waarin het verhaal van de Verering van de heilige Anna in Hattem centraal staat. Jaap Zwart verleend muzikale medewerking. Daarbij zal ik laten zien wat er vandaag de dag nog over is van deze bijzondere geschiedenis uit de 16de eeuw”.

De voorintekening voor het boek loopt nog tot 1 oktober a.s. Daarna wordt de definitieve oplage bepaald. Inmiddels hebben vele Hattemers de bon ingestuurd die in De Hattemer stond of de brochure ontvangen. Teun Juk: “Om de exclusiviteit van het boek te borgen, worden er weinig exemplaren extra gedrukt. Daarom is vooraf intekenen belangrijk. Het zou jammer zijn om achter mensen te moeten teleurstellen”. Bij voorintekening kost het boek €10,95. Daarna is de prijs €15,00. Belangstellenden kunnen een mailtje sturen naar t.juk@solcon.nl Ook is het boek te bestellen via www.uitgavennoordgroningen.nl

Teun Juk met de drukproef